De toepassing van snelle cementgebonden vloerrenovaties kent vele mogelijkheden en voordelen. Voor vrijwel elke situatie kan een gietvloer in het werk worden toegepast. De kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van cementgebonden gietvloeren hebben zich al jaren in de praktijk bewezen.

Voor een grote landelijke keten worden er door Ega-Floor-Tec diverse snelle vloerrenovaties gerealiseerd. In verband met nieuwe winkelformules, nieuwe en/of veranderende winkelinrichtingen dient de winkelvloer vernieuwd te worden. Bij dit project ging het om een verbouwing/uitbreiding waarbij het vloeroppervlak geëgaliseerd moest worden. Een goede basis begint bij een goede vloer.

Om een zo’n min mogelijk verlies aan inkomstenderving van de winkels te realiseren, is het belangrijk dat het verbouwproces zo efficiënt en snel mogelijk wordt georganiseerd. De basis ligt bij een goede opbouw van de vloer. Hoe sneller deze vloer aangebracht is hoe sneller er met een verdere afwerking kan worden begonnen. Een perfect vlakke en gladde gietvloer is altijd een vereiste. Hierdoor kan de vloer snel en makkelijk worden betegeld.

Het gegoten vloeroppervlak is al na 4 uur beloopbaar. In de middag is de vloer volledig geëgaliseerd en kunnen de tegelzetters de volgende ochtend beginnen met de verdere afwerking.

De twee dagen erna werden de nieuwe winkelruimtes verder ingericht zodat de winkels daarna voor het eerst hun deuren konden openen. Dat is de winst van een snelle vloerrenovatie waarbij de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Informatie over snelle vloerrenovaties voor winkels?

Wilt u meer weten over snelle vloerrenovaties voor winkels, of wilt u een offerte aanvragen?
Bel met (055) 31 22 725 of mail naar info@egafloortec.nl

Leveranciers van Ega-Floor-Tec

Ega-Floor-Tec gebruikt voor alle vloer renovaties van betonvloeren/gietvloeren de gietvloermortels en egalines van zowel Saint-Gobain Weber Beamix, Schönox / Sika en Coba. Deze mortels kunnen worden aangebracht op bijna iedere ondergrond en zijn van superieure kwaliteit. Deze droge mortels worden vervaardigd in de meest hightech computergestuurde mortelfabrieken van Europa. Door de hoogwaardige interne en externe kwaliteitscontrole beschikken wij altijd over gegarandeerde en certificeerde kwaliteit. Samen met onze leverancier zorgen wij voor complete ondersteuning en begeleiding van uw vloerproject. Door jarenlange samenwerking hebben we al honderden vloerprojecten succesvol afgerond.

Ega-Floor-Tec voor een vloeiend verloop van uw vloerproject!